Zelfbewustwording.nl
her-in-n-eren wie je werkelijk bent


Onze dank voor je bezoek, belangstelling en bewustwording!

Welkom bij zelfbewustwording.nl
Onze intentie is jou te inspireren van je eigen onbegrendsheid, liefde en wijsheid door jouw levensweg naar het (hogere) eenheidsbewustzijn te verLICHTen. Onze missie is jou te begeleiden bij het het bereiken van het éénheidsbewustzijn van broeder-en zusterschap wereldwijd, vergezeld van een stijging in vibratie van lichaam & geest, die overeenkomt met de opstijging van de mensheid - ascension - van de derde dimensie (3D) naar de vierde (4D). Onze diepste wens is tegelijkertijd onze visie: het scheppen van de hemel op aarde. Hierbij staan wij niet alleen, zoals je zult ondervinden of reeds hebt ondervonden...

Zelfbewustwording.nl wijst de weg
Het zelfbewustwordingsproces kan op verschillende manieren op gang worden gezet, bevorderd of verhelderd. Wij hebben enkele verLICHTe wegen reeds voor jou uitgezocht. De inspiratieberichten en het evangelie van Thomas beschrijven het proces van ascensie op een fascinerende wijze. In het menu kun je zelf de weg kiezen die je het meest aanspreekt. Er zijn twee online bewustwordingsinstrumenten aanwezig in dit cyberland (de online Chakra Vibrator en de online to Be or not to Be reflector) die je spelenderwijs dichter bij de essentie brengen. Om alvast in de stemming van de vierde dimensie te komen, kun je het Het Paradijs virtueel bezoeken en als je vibraties verfijnd genoeg zijn, kun je hier onze trouwe vrienden van de natuur begroeten.

De weg die leidt naar het digitale zelfportretDe ziel als dirigent van ons leven
Het bewustwordingsproces begint met de wijsheid dat onze essentie onze ziel is. Onze ziel is de dirigent van ons eeuwige leven. Meer hierover lees je op deze pagina.

De 7+1 chakraniveaus als spiegel van je vibraties
Tijdens onze weg naar de verLICHTing en het eenheidsbewustzijn krijgen wij op een bepaald moment de behoefte om na te gaan hoe verfijnd onze vibraties zijn. Vibreren wij nog in 3D of zijn wij al klaar voor de verfijnde vibraties van 4D? De online Chakra Vibrator is de drie-eenheid van online vragenlijst & vibratie calculator & bewustwordingsinstrument die wij - het team van zelfbewustwording.nl - hebben gecreërd speciaal voor Jou.